Produse din piele, create si fabricate in Romania!


Material

Culoare

Dimensiune

Horeca Note de plata restaurant

(0 produse)


Alege sa-ti intampini clientii restaurantului cu note de plata restaurant 100% romanesti, din piele naturala sau ecologica. Folosind materiale de calitate si un proces de productie modern, UNIKA este producator autohton de note de plata restaurant de cea mai buna calitate. La fel ca mapele pentru meniurile restaurantelor, notele de plata sunt produse in 5 game diferite, astfel incat le poti asorta cu designul meniurilor, dar si al restaurantului.

Pentru a crea o impresie placuta clientilor restaurantului dumneavoastra, si pentru a va lasa amprenta asupra notelor de plata, va recomandam personalizarea lor cu logo-ul localului. Aceasta se poate realiza prin timbru sec, folio sau broderie si poate avea un impact de imagine favorabil asupra clientilor dumneavoastra.

Daca doriti sa comandati note de plata pentru restaurantul dumneavoastra, aflati ca acestea pot fi comandate individual, dar si la set impreuna cu mapele pentru meniuri la preturi foarte avantajoase. Livrare produselor se face rapid in toata tara indiferent de localitate prin intermediul curieratului.