Produse din piele, create si fabricate in Romania!


Material

Culoare

Layout Agenda

notesuri

(3 produse)


A spus cineva notesuri? Noi suntem producatori autohtoni pe piata de profil din Romania, putand oferi clientilor nostri o gama variata de notesuri la preturi competitive. De la cele din piele naturala si pana la cele din piele ecologica, pe toate le veti gasi pe site-ul nostru de prezentare sau in magazinul UNIKA Shop. Printre principalele beneficii pe care le oferim clientilor nostri se regasesc posibilitatea personalizarii, dar si cea a livrarii de comenzi mari, in toata tara!

Maestri UNIKA in productia notesurilor realizeaza fiecare notes cu multa atenite la detalii, folosind doar materiale de cea mai buna calitate. Este important ca un notes sa fie rezistent in timp, pe langa faptul ca are un aspect extreme de deosebit. Suntem intotdeauna la curent cu tendintele in materie de notesuri, asa ca incercam sa oferim cele mai moderne design-uri.

Putem personaliza notesul dumneavoastra fie cu logo-ul companiei, nume sau un mesaj inspirational. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: emboss, timbru sec, folio, print UV sau broderie. Va asteptam cu o colectie impresionanta de notesuri!