Produse din piele, create si fabricate in Romania!


Material

Culoare

Layout Agenda


Producem o gama variata de agende, realizate din diverse materiale de calitate si disponibile intr-o multime de variante de culori. Daca va doriti sa va schimbati stilul de viata, sa fiti mai organizati, sau pur si simplu aveti nevoie de o agenda noua pentru intalnirile de afaceri sau la birou, atunci trebuie sa stiti ca la noi veti gasi o colectie de agende moderne surprinzator de bogata. Suntem intotdeauna la curent cu tendintele, incepand de la agende elegante si pana la agende casual.

Timpul este foarte pretios in zilele noastre, astfel ca el trebuie impartit cu mare atentie si cu folos. Pentru asta, este intotdeauna nevoie de agende. Iar cu cat designul agendei este mai atractiv, cu atat placerea de a o folosi este mai mare.

Colectia noastra de agende poate satisface chiar si cele mai pretentioase cerinte. Folosim in productie doar materiale calitative si rezistente, dar si cu un aspect placut. Copertele flexibile sau rigide, pielea ecologica si naturala, hartia ivoire sau cantul colorat sunt doar cateva dintre acestea. Orice agenda ati alege, calitatea este garantata!