Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Imaginea angajatilor, a mangerilor si a directorilor dintr-o companie trebuie sa inspire intotdeauna profesionalism si incredere. De aceea, cartile de vizita sunt cele mai importante elemente atunci cand vine vorba de o intalnire de afaceri si de schimbul de contacte intre parteneri. UNIKA a observat aceasta necesitate si a creat suport carti de vizita pentru a pastra cartile de vizita cat mai aspectuoase, fara sa fie rupte, patate sau sifonate. Din piele naturala sau ecologica, in culori pastelate sau vibrante, noi producem suport carti de vizita de calitate.

Folosim in procesul de productie exclusiv materiale de calitate pentru a reda accesoriilor rezistenta in timp si aspect deosebit. Mai mult decat atat, va oferim posibilitatea de a personaliza suport carti de vizita. Pentru o imagine profi, e si mai bine daca va personalizati acest accesoriu. Personalizam suport carti de vizita cu logo-ul companiei dumneavoastra, prin diferite tehnici moderne si folosind utilaje de ultima generatie.

Pentru ca suntem direct producator, oferim preturi de producator si detinem stocuri mari pentru firmele cu angajati multi sau parteneri de afaceri numerosi. Asiguram livrare in toata tara!