Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Cine nu are un suport carti de vizita piele, ar trebui sa-si cumpere! De ce? E ideal pentru cei care traiesc cu adrenalina intalnirilor, a business-urilor importante si care au nevoie sa-si prezinte imaginea intr-un mod cat mai profesional posibil. Pe langa prezentarea verbala, este nevoie, ca de obicei, si de o carte de vizita. Si cum ar putea sa arate o carte de vizita bine daca nu o pastrati intr-un suport carti de vizita piele? Pe langa faptul ca este ferita de pericolul ruperii, sifonarii sau a orice altceva, suport carti de vizita piele este un accesoriu foarte modern. UNIKA produce suport carti de vizita piele in mai multe variante de culori, tomnatice sau vioaie, moderne sau clasice.

La cererea dumneavoastra, putem personaliza suport carti de vizita piele in functie de nevoi si dorinte. Personalizam suport carti de vizita piele cu logo, nume, mesaj sau orice alt element vizual. Va intrebati ce suporturi pot fi personalizate? Raspunsul este toate. Folosim tehnici moderne de personalizare si utilaje de ultima generatie pentru ca produsul final sa arate exact asa cum v-ati dorit.

Colectia de suport carti de vizita piele isi asteapta cumparatorii! Punem la bataie preturi de producator, stocuri mari si livrare in toata tara!