Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Parteneri de afaceri pretentiosi sau angajati pe care vrei sa ii surprinzi cu o anumita ocazie speciala? Ce spuneti de suport carti de vizita personalizat? Este un accesoriu extrem de util, dar la fel de aspectuos, modern si elegant. La UNIKA gasiti o varietate de suporturi pentru cartile de vizita, gata sa fie oferite drept cadou corporate. Producem suport carti de vizita personalizat din piele naturala sau ecologica, intr-o varietate de culori si modele, pentru a satisface toate gusturile.

Cum puteti avea un suport carti de vizita personalizat sau chiar mai multe? Ei bine, ne contactati, alegeti modelul si ne spuneti cu ce element doriti personalizarea: logo, nume, mesaj sau orice alt element vizual. Noi alegem cea mai potrivita metoda pentru personalizare si gata produsul! Dumneavoastra comandati, noi producem, personalizam si livram!

Asadar, daca aveti nevoie de suport carti de vizita personalizat, ne puteti contacta cu incredere. Punem la bataie preturi de producator si stocuri mari pentru firmele cu multi parteneri de afaceri sau angajati! Livrare in toata tara!