Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Unde puteti pastra cartile de vizita in siguranta daca nu intr-un suport carti de vizita din piele? Stim cu totii ca e foarte important ca ele sa arate impecabil atunci cand le oferiti cuiva si, de aceea, UNIKA  s-a gandit la aceasta necesitate si a inceput productia de suport carti de vizita piele. De ce piele? Pentru ca pielea este un material de calitate, care confera rezistenta in timp produselor, iar calitatea este principiul de baza dupa care Atelierele UNIKA se ghideaza. Calitatea nu inseamna doar material, ci si aspect. Producem suport carti de vizita din piele in diferite variante de culori si modele care mai de care mai deosebite. O colectie completa si impresionanta!

Pentru ca dumneavoastra sa aveti un suport carti de vizit din piele unik(a), noi il putem personaliza. Cum? Cu logo, nume, mesaj sau orice alt element dorit. Folosim tehnici moderne de personalizare si utilaje de ultima generatie pentru ca produsul final sa arate exact asa cum v-ati imaginat. Ne caracterizeaza atentia la detalii si pasiunea pentru arta frumosului!

Va punem la dispozitie preturi de producator si stocuri mari pentru firmele si companiile care doresc sa ofere suport carti de vizita din piele drept cadou corporate sau material promotional. Livram accesorii marca UNIKA in toata tara!