Oops. Se pare ca pagina pe care o cautati nu exista.

Pentru persoanele ce au tot timpul nevoie sa aduca cu ele numeroase documente sau acte, unika.com.ro pune la dispozitie o gama completa de serviete genti. Acestea sunt incapatoare, iar aspectul lor va fi o aditie eleganta la tinuta dumneavoastra business.

Confectionate din piele naturala, aceste serviete genti pot fi utilizate atat de catre femei, cat si de catre barbati, fiind extrem de utile in viata de zi cu zi a unui profesionist cu un program incarcat, care este tot timpul pe teren si are nevoie tot timpul de diverse documente sau acte.

Pielea naturala si tehnicile moderne de prelucrarea a ei, design-ul si aparaturile de ultima generatie folosite in crearea produsului final, garanteaza ca aceste genti vor fi de calitate superioara, vor fi rezistente la uzul constant si ca va veti putea bizui pe ele intotdeauna.

In gama noastra variata de serviete si genti veti putea gasi ceva pentru toate gusturile si preferintele, de la servietele clasice care vor denota profesionalismul si seriozitatea pana la genti moderne si frumos colorate care va vor scoate in evidenta creativitatea si inventivitatea. Cu ajutorul acestor accesorii veti iesi intotdeauna in evidenta si veti starni admiratia oriunde ati fi.

Cu un aspect elegant si modern, oricare dintre aceste serviete genti va fi, nu numai un accesoriu care va va completa aspectul ingrijit, profesionist, ci si unul indispensabil, fara de care nu veti mai parasi biroul sau casa. Va asteptam asadar sa alegeti acum articolul ideal, care sa se preteze tuturor dorintelor si nevoilor dumneavoastra.

Catalog
Promotionale