Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Suntem producatori notesuri autohtoni pe piata de profil din Romania. Producem notesuri folosind materiale de calitate superioara, putand satisface chiar si cele mai pretentioase cerinte. Fie ca vorbim de piele naturala, ecologica sau regenerata, la noi veti gasi o gama variata de notesuri disponibile intr-o multime de variante de culori, putand fi personalizate la cerere. Avantajul principal pe care il detinem este acela ca oferim preturi competitive, fiind direct producatori notesuri.

Putem personaliza notesuri la cerere, principalele tehnici pe care le folosim fiind: emboss, folio, print UV, broderie sau print UV. Noi personalizam orice doriti, indiferent ca e vorba de logo-ul companiei, un mesaj creativ, numele dumneavoastra sau un element vizual. La UNIKA nu exista cerinta care sa nu poata fi satisfacuta in ceea ce priveste produsele noastre!

Livrarea notesurilor se poate face in toata tara! Pentru ca ne dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostri si sa raspundem tuturor cerintelor si comenzilor, asiguram transport pentru toata tara.