Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Banii si documentele au nevoie intotdeauna de portofele. Si nu orice fel de portofele. Unele de calitate in care sa va depozitati banii si actele in siguranta, fara sa se deterioreze sau sa se piarda. UNIKA produce portofele atat din piele naturala, cat si din piele ecologica. La noi veti gasi o gama variata de portofele pentru barbati, femei sau unisex, realizate excusiv din materiale de calitate superioara, in mai multe variante de culori, cu inchidere cu fermoar sau cu capsa.

Pentru ca direct producator de produse promotionale, producem si comercializam portofele la preturi competitive. Mai mult decat atat, asiguram personalizarea acestora la cerere. Putem personalizare orice portofel, in functie de cerintele dumneavoastra. Daca doriti sa oferiti acest produs drept cadou angajatilor sau partenerilor de afaceri, atunci personalizarea este solutia ideala.

Va asteptam cu o noua colectie completa si impresionanta de portofele! Pentru firmele sau companiile care doresc sa comande portofele, detinem stocuri mari. De asemenea, livram in toata tara!