Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Poate ca aveti nevoie de portofele pentru dumneavoastra sau poate ca doriti sa oferiti cadou partenerilor de afaceri sau angajatilor portofele. Ei bine, trebuie sa stiti ca UNIKA este producator autohton de portofele, folosind doar materiale de calitate superioara. Fie ca e vorba de portofele din piele naturala sau ecologica, la noi veti gasi o varietate de modele, disponibile intr-o multime de culori, usor de asortat cu piesele vestimentare sau accesoriile.

Pe langa faptul ca producem, noi putem personaliza. Personalizam portofele in functie de dorintele si preferintele dumneavoastra, indiferent de model, culoare sau sistem de inchidere. Personalizarea este intotdeauna apreciata de cei din jur, deoarece ofera o nota de unicitate si ingeniozitate. Asadar, noi suntem gata sa satisfacem cererile dumneavoastra, putand personaliza portofele cu logo, nume, mesaj sau elemente vizuale.

Dumneavoastra comandati, noi producem, personalizam si livram! UNIKA poate livra in toata tara si detine stocuri mari pentru companii!