Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Doresti sa iti surprinzi iubita, sotia, mama, prietena sau orice alta femeie importanta din viata ta? Atunci nu ar fi rau daca ai lua in calcul varianta de portofele piele dama. Sunt realizate cu stil, elegante si le poti gasi la noi in mai multe variante de culori, pentru a putea fi asortate cu celelalte accesorii sau piese vestimentare. Mai mult decat atat, sunt un accesoriu util, pe care cu siguranta il vor purta si isi vor aduce aminte cu drag de cel care i l-a daruit.

Produsele din gama portofele piele dama sunt realizate tocmai pentru a indeplini doua conditii absolut necesare pentru femei: sa fie utile si sa fie si un accesoriu modern, gata de purtat oricand. Cu ajutorul unui portofel, nu vor mai sta minute in sir in fata casei de marcat sa gaseasca banii sau cardul si astfel nu vor mai pierde timp. Portofele piele dama sunt accesoriile pe care femeile se pot baza!

Descoperiti noua colectie de portofele piele dama, produse cu atentie de echipa UNIKA, din materiale de cea mai buna calitate! Produsele se pot livra in toata tara!