Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Cautati portofele online? Ati ajuns in locul potrivit. UNIKA este producator autohton de portofele, producand o varietate de astfel de produse. Incepand de la portofele din piele naturala pana la portofele din piele ecologica, de la cele de dama si barbat pana la cele unisex, disponibile in mai multe variante de culori, pentru a putea fi asortate cu celelalte piese vestimentare sau accesorii. Folosim in procesul de productie exclusiv materiale de calitate pentru a fi rezistente in timp si pentru ca dumneavoastra sa fiti multumiti de produsul livrat.

Fiind direct producator, va punem la dispozitie o gama variata de portofele online, la preturi competitive. La cerere, putem personaliza portofele in functie de dorintele si preferintele dumneavoastra: cu logo, nume, mesaj inspirational sau elemente vizuale. Dumneavoastra comandati, noi producem, personalizam si livram!

Va asteptam cu o colectie impresionanta de portofele, putand satisface chiar si cele mai pretentioase cerinte! Livrare in toata tara!