Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Accesoriile sunt preferatele femeilor. Bineinteles, pe langa pantofi si piese vestimentare. UNIKA produce mai multe accesorii pentru femei, printre care se numara si portofele femei. La noi gasiti o gama variata de portofele femei, cu design-uri care mai de care, in culori vibrante sau pastelate, din piele naturala sau ecologica. Pe langa utilitatea lor, ele sunt numai bune de asortat cu tinutele la moda. Cand vreti sa surprindeti o femeie care adora accesoriile, oferiti-i un portofel de calitate!

Producem portofele femei exclusiv din materiale de calitate superioara, folosind utilaje de ultima generatie. Mai mult decat atat, personalul calificat din fabrica noastra contribuie considerabil la productia unor astfel de accesorii aspectuoase, putand personaliza portofele femei dupa preferintele si cerintele dumneavoastra.

Aceste portofele sunt ideale si pentru cadourile corporate, UNIKA detinand stocuri mari de astfel de produse, pretabile pentru partenerii de afaceri sau angajati. Producem, personalizam si livram in toata tara! Preturi de producator!