Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Calitatea este unul dintre principiile de baza dupa care ne ghidam atunci cand producem portofele de piele. Pentru ca ne respectam clientii si ne place sa livram produse calitative, folosim materiale rezistente in timp, cu un aspect placut, care sa satisfaca si cele mai pretentioase cerinte. UNIKA este producator de portofele de piele, atat pentru barbati, cat si pentru femei, sau chiar unisex, cu inchidere cu fermoar sau capsa, intr-o varietate de culori, ca asortatul sa nu devina o problema.

Producem portofele de piele in cantitati mari pentru ca firmele si companiile sa poata oferi angajatilor si partenerilor de afaceri accesorii demne de apreciat. De asemenea, la cerere putem personaliza portofele de piele, cu logo, nume, mesaj sau elemente vizuale care sa faca acest accesoriu unik(a). Tot ce trebuie este sa ne contactati si noi va vom livra produsul dorit!

Va punem la dispozitie o gama variata de portofele de piele, incepand de la cele mai elegante si pana la cele casual! Asiguram transportul produselor pentru toata tara!