Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Un portofel de calitate inseamna pentru o femeie design atragator si material rezistent. Pe aceste criterii ne bazam si noi, Atelierele UNIKA, atunci cand producem portofele dama. Portofelele au fost, sunt si vor fi intotdeauna un accesoriu nelipsit din geanta unei femei, aproape indispensabil. Noi producem portofele dama din piele naturala sau ecologica, cu inchidere cu fermoar sau capsa, in mai multe variante de culori si nuante pentru a putea fi asortate cu usurinta pieselor vestimentare sau celorlalte accesorii.

De asemenea, produsele din categoria portofele dama sunt idei numai bune pentru un cadou oferit unei doamne sau domnisoare. La cerere, pot fi personalizate in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra, cu logo, mesaj, nume sau orice alt element vizual. Atat in procesul de productie, cat si in procesul de personalizare, folosim materiale de calitate superioara si utilaje de ultima generatie.

Va asteptam cu o colectie completa si impresionanta de portofele dama, UNIKA putand livra in toata tara si detinand stocuri mari pentru companii!