Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Cand te afli in cautare de portofele dama ieftine, opreste-te la UNIKA! Aici vei gasi o multime de portofele dama ieftine, deoarece suntem direct producator si oferim clientilor nostri preturi competitive pentru piata de profil din Romania. Producem portofele pentru femei atat din piele naturala, cat si din piele ecologica, cu inchidere cu fermoar sau capsa, in mai multe variante de culori, fiind usor de asortat. Femeile vor fi incantate sa aiba mereu un accesoriu util, deosebit ca aspect, dar si de calitate!

La cerere, putem personaliza portofele dama ieftine. Pentru comenzile mari, personalizam cu logo, mesaj sau nume, in functie de preferintele dumneavoastra. Portofelele de dama pot fi cadoul ideal pentru angajatele companiei dumneavoastra sau chiar pentru partenerele de afaceri. UNIKA va sta la dispozitie cu sfaturi, idei si multe produse!

In colectia noastra de portofele, veti gasi intotdeauna portofele dama ieftine, care pot satisface chiar si cele mai pretentioase cerinte. Livram in toata tara!