Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Organizarea pentru sexul masculin incepe cu portofele barbati. Un barbat se va organiza mult mai bine daca are un portofel unde sa-si pastreze in siguranta banii, actele, cardurile sau monedele. Pe langa faptul ca va fi organizat, el va avea si un accesoriu pe care se va putea baza de fiecare data. Noi, Atelierele UNIKA, producem portofele barbati intr-o gama variata de modele si culori, potrivite pentru cele mai rafinate si bune gusturi. Folosim in procesul de productie exclusiv materiale de calitate.

Pentru a va surprinde sotul, prietenul, fratele, seful sau chiar partenerul de afaceri, puteti lua in calcul produsele din categoria portofele barbati. Sunt produse din piele naturala sau ecologica, inchidere cu capsa sau fermoar, disponibile intr-o varietate de culori, pentru a putea fi usor de asortat. Mai mult decat atat, noi le putem personaliza la cerere cu logo, mesaj, nume sau orice alt element.

Dumneavoastra comandati, noi producem, personalizam si livram in toata tara! Deoarece suntem direct producator, practicam preturi competitive pentru piata de profil din Romania!