Program de lucru:

  • Luni – Vineri 09:00 – 17:00

Unde si-ar putea depozita un barbat mai bine banii si documentele daca nu intr-un portofel? Ei bine, UNIKA produce portofele barbati ieftine, din materiale de cea mai buna calitate. La noi veti gasi portofele barbati ieftine, din piele naturala sau ecologica, intr-o multime de variante de culori, pretabile pentru a le oferi cadou partenerilor de afaceri sau angajatilor dumneavoastra. Principiul de baza dupa care ne ghidam intotdeauna in procesul de productie este calitatea!

Avantajul pe care il oferim clientilor nostri este acela ca isi pot personaliza portofelele dupa bunul plac, prin diferite tehnici, cu ajutorul echipei de profesionisti si a utilajelor de ultima generatie. Fie ca este vorba de logo, nume sau mesaj, noi putem face portofelul dumneavoastra unik(a)!

UNIKA va va pune la dispozitie intotdeauna o colectie impresionanta de portofele barbati ieftine unde veti gasi cu siguranta accesoriul pe care il cautati de multa vreme! Pentru ca suntem direct producator, oferim preturi accesibile si stocuri mari pentru companiile care doresc sa ofere mai multe accesorii!