Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Prea multe carduri si prea multe locuri in geanta, iar atunci cand aveti nevoie de ele va este foarte greu sa le gasiti? Solutia este un portofel port card. UNIKA produce portofel port card pentru ca aceste carduri sa poata fi pastrate in siguranta, fara a fi pierdute sau deteriorate. Nu numai ca este extrem de util, dar are si un aspect atragator, fiind potrivite pentru tinutele purtate la birou sau chiar in alte activitati zilnice. Il puteti cumpara pentru folosul propriu sau puteti sa va ganditi sa-l oferiti cadou prietenilor, partenerilor de afaceri sau angajatilor.

Acest portofel port card poate veni la pachet si cu o personalizare. Va oferim posibilitatea de a personaliza portofel port card cu orice element doriti. Indiferent ca e vorba de logo, nume, mesaj sau orice alt element vizual, noi va putem indeplini dorinta. Folosim tehnici moderne de personalizare si utilaje de ultima generatie, pentru ca voi sa va bucurati de un accesoriu de calitate.

Va asteptam cu mai multe modele de portofel port card, in diferite variante de nuante si culori, din piele naturala sau ecologica, pentru femei, barbati sau chiar unisex. Preturi de producator si livrare oriunde in tara!