Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Am gandit, am planificat si am produs. Ce anume? Portcarduri pentru toate cardurile si pentru toate gusturile. Nu le-am produs ca sa ne placa noua, ci tuturor. Din piele naturala sau ecologica, pentru femei, barbati sau unisex, la noi gasiti portcarduri elegante, moderne, intr-o multime de variante de culori. Stim cat de multa nevoie au cardurile de un astfel de accesoriu, dar si cat ne importanta este organizarea in viata cuiva, asa ca nimanui nu i-ar strica unul. Pastreaza cardurile in siguranta, deci este util, si are si un design atragator, asa ca poate fi un accesoriu pe care va puteti baza pentru completarea outfit-ului.

Daca aveti deja unul, n-ar strica nici sa oferiti altora portcarduri. S-ar bucura de mai multa organizare si de un accesoriu unic. Unic pentru ca il producem noi si pentru ca il puteti personaliza voi, tot cu ajutorul nostru. Personalizam portcarduri, indiferent de culoare sau material. Folosim tehnici moderne in procesul de personalizare si utilaje de ultima generatie. Putem personaliza portcarduri cu logo, pentru companii sau parteneri, cu nume pentru voi sau cu mesaje inspirationale pentru prieteni. Nu excludem nici elementele vizuale.

Va asteptam cu o gama diversificata si completa de portcarduri! Pentru companii mici si mari sau chiar pentru voi! Produse de calitate, stocuri mari, preturi de producator si livrare in toata tara!