Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Cardurile sunt cele care va dau batai de cap? Nicio problema. Suntem aici ca sa venim in ajutor cu solutia: portcarduri piele. Cunoastem deja sentimentul acela cand o persoana se afla la casa de marcat si cauta prin toata geanta cardul de care are nevoie. Dar cand aveti portcarduri piele, totul devine mai simplu. Si e si mai bine cand accesoriile acestea sunt de calitate. Folosim in procesul de productie exclusiv materiale de calitate superioara, cum ar fi pielea naturala, renumita pentru rezistenta in timp si aspectul placut, recunoscut dintr-o mie.

La noi veti gasi intotdeauna o varietate de portcarduri piele, pentru femei sau barbati, in diverse culori, pentru toate gusturile. Pentru ca stim cat de importante sunt produsele de tipul portcarduri piele in afaceri, UNIKA personalizeaza aceste accesorii cu logo-ul companiilor. De ce le consideram atat de importante? Pentru ca pot indeplini rolul de cadou corporate fara sa incapa indoiala. Va puteti surprinde foarte usor angajatii sau partenerii de afaceri cu aceste accesorii utile si aspectuoase!

Nu va faceti griji nici de stocuri, nici de preturi! Pentru ca suntem direct producator, detinem stocuri mari de portcarduri piele si avem preturi avantajoase. Ba mai mult, putem livra oriunde in tara! Va asteptam!