Produse din piele, create si fabricate in Romania!

De ceva vreme, cardurile au preluat in mare parte locul banilor. Asa ca a aparut si comportamentul oamenilor de a plati cu cardul online sau la magazinele fizice. Dupa acest comportament, a urmat nevoia unui produs care sa pastreze cardurile in siguranta. Ei bine, UNIKA produce portcard pentru toate gusturile, pentru toti cei care detin mai multe carduri, iar aici nu ne referim neaparat la cele cu bani. In acest portcard, va puteti pastra si cardurile de fidelitate sau alte carduri de care stiti ca aveti nevoie la un moment dat in timpul zilei.

Cu ce va surprindem noi? Cu o varietate de accesorii unde sa va puteti pastra cardurile oriunde ati merge. Din piele naturala sau ecologica, in culori pastelate sau vibrante, un portcard este util in orice moment. Pe langa aceasta diversitate de produse, UNIKA aduce in plus si posibilitatea personalizarii. Cand va doriti un portcard unic sau sa daruiti un cadou ingenios, ne puteti alege cu incredere. Personalizam portcard cu logo-ul companiilor doritoare sau cu orice alt element.

UNIKA e gata oricand sa produca pentru voi un portcard de calitate! Si nu doar unul. Putem produce si livra mai multe portcarduri pentru firme si companii numeroase. Preturi de producator si livrare oriunde in tara! V-ati decis in privinta modelului?