Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Nu aveti inca un portcard piele, dar v-ati dori unul? Perfect. Noi va putem ajuta cu un astfel de accesoriu, produs in Romania. Pe cat de util este, pentru ca va puteti pastra cardurile in siguranta, fara a se deteriora sau pierde, pe atat de aspectuos este, conferindu-i un design elegant si in acelasi timp modern. Un portcard piele este ideal pentru acel om de afaceri cu programul incarcat sau de ce nu, si pentru angajati sau parteneri de afaceri. Pontul nostru: daca vreti sa va surprindeti partenerul de afaceri in cel mai placut mod, oferiti-i un portcard piele. Oamenii de calitate apreciaza lucrurile de calitate!

Ca surprinderea sa fie si mai mare, puteti personaliza acel portcard piele, pentru voi sau partener. Personalizam portcard piele, indiferent de culoare. Pentru personalizare, folosim tehnici moderne si utilaje de ultima generatie care sa ne ajute sa livram produsul pe care vi l-ati dorit. Fie ca e vorba de logo, nume, mesaj sau orice alt element vizual, noi va putem indeplini dorinta.

Sunteti gata? Ati ales modelul? Nu va ramane decat sa ne contactati! Avem stocuri mari, preturi producator si posibilitatea de a livra oriunde in tara.