Produse din piele, create si fabricate in Romania!

V-ati imaginat vreodata ca va puteti surprinde partenerul sau partenerii de afaceri cu un simplu port carti de vizita piele personalizat? Nici noi, pana sa le producem pe cele marca UNIKA. Au un aspect deosebit, sunt produse doar din materiale de calitate si pot fi personalizate dupa bunul plac. Va punem la dispozitie port carti de vizita piele personalizat in mai multe variante de culori, pentru ca asortarea cu piesele vestimentare sa nu fie o problema. Ne-am gandit la toate pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte!

Cum realizam un port carti de vizita piele personalizat? Primul pas este alegerea modelului, pas indeplinit cu ajutorul dumneavoastra, iar apoi urmeaza personalizarea. Cu logo, cu nume, cu mesaj sau cu orice alt element vizual. Exact asa cum doriti! Echipa noastra de specialisti in personalizare va alege metoda. Comandat, procesat, personalizat, livrat!

Va asteptam cu o colectie completa si ingenioasa de port carti de vizita piele personalizat sau nu! Preturi de producator, stocuri mari si livrare in toata tara! Spor la shopping! Real sau virtual?