Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Ce e bun in geanta omului cand are multe carduri? Va spunem noi: un port card. Fie ca va numarati printre oamenii de afaceri sau sunteti angajat, e stiut deja ca oricine are cel putin un card. Iar la randul lui are nevoie de un port card, care sa-i asigure siguranta si rezistenta in timp. Un accesoriu cum este un port card nu numai ca e util, dar este si aspectuos. Cel putin asa se intampla in cazul nostru. Producem port card din piele naturala sau ecologica, intr-o varietate de culori, pentru ca voi sa va puteti bucura de un accesoriu de calitate, util si modern in acelasi timp.

Daca vi se pare ca suna bine, atunci poate ca e de tinut minte si pentru ocazii speciale, cum ar fi evenimente corporate unde puteti oferi port card cadou. Mai ales ca il putem personaliza. Folosim tehnici moderne de personalizare si utilaje de ultima generatie, pentru a ne asigura ca produsul livrat este cel pe care l-ati visat. Putem personaliza port card cu logo, nume, mesaj sau orice alt element vizual.

V-ati dat seama ca nu va trebuie doar un port card? Nicio problema. UNIKA detine stocuri mari de port card. Pe langa asta, avem preturi de producator si livram in toata tara! Ne puteti contacta la unul dintre numerele de telefon afisate pe site sau prin e-mail. Spor la shopping!