Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Stim ca metodele de plata sunt multiple in ziua de azi, modalitatea cash devenind mai putin folosita. Asa am ajuns sa platim cu cardul. In activitatile zilnice nu folosim doar carduri, ci si alte obiecte similare , precum cartile de vizita si nu numai. Pentru ca acestea trebuie tinute in siguranta, UNIKA a creat pentru tine port card vizita.

Acest port card vizita poate fi folosit oricand, oriunde, putand fi asortat cu succes unei tinute casual si chiar si uneia basic. Varietatea de culori si modele este una larga, iar in functie de preferintele tale poti alege atat un port card vizita din piele naturala cat si din piele ecologica.

Este ideal pentru deplasari, fiind mic si compact, usor de folosit. Nu ai de ce sa iti faci griji in ceea ce priveste siguranta cardurilor tale, sistemul de inchidere este unul strategic, fie cu magnet, fie capsa, deci cu siguranta nu sunt sanse sa le pierzi. UNIKA iti asigura  calitatea  si are grija sa primesti port card vizita pe care ti-l doresti chiar la usa ta! Ce mai astepti? Alege-ti port cardul potrivit chiar acum!