Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Ce poate fi mai impresionant pentru un angajat decat sa ii oferi un port card personalizat de calitate? UNIKA te poate ajuta cu port card personalizat. Si nu doar cu unul. Cu mai multe. Ai cel putin 3 motive pentru care ai zice ca e o idee buna sa oferi un port card personalizat: este extrem de util, are un design modern si poate fi un accesoriu demn de invidiat. UNIKA produce port card exclusiv din materiale de calitate, pentru ca cel care il va folosi sa se bucure de rezistenta in timp a produsului si de un aspect placut.

De ce port card personalizat? Pentru a fi unic. UNIKA te ajuta sa il personalizezi exact asa cum vrei. Folosim metode tehnice moderne de personalizare si utilaje de ultima generatie pentru ca tu sa te bucuri de rezultatul mult visat. Cu ce putem personaliza acest port card? Cu iti doresti tu. Cu logo, nume, mesaj sau orice alt element vizual care sa te inspire.

Te asteptam cu o colectie completa de port carduri, putand sa-ti oferim port card personalizat la pret de producator. Livrare in toata tara si stocuri mari pentru firme si companii! Ai inceput deja shopping-ul pe site? Spor!