Produse din piele, create si fabricate in Romania!

E adevarat ca femeile vor sa fie tot timpul in trend, chic, cool, elegante, organizate si sa emane energie pozitiva prin atitudine si tinuta? Daca sunteti si voi de acord cu noi, ati putea sa le ajutati sa fie si mai organizate decat erau pana acum oferindu-le un port card femei. Unul de la UNIKA. Producem port card femei din materiale de calitate, in diferite culori, pentru toate gusturile. Fie ca sunteti femeie si va doriti un accesoriu util, dar si aspectuos in acelasi timp sau sunteti barbat si vreti sa surprindeti cu un cadou ingenios, un port card femei este solutia.

Pentru a da un plus de ingeniozitate unui port card femei, UNIKA va pune la dispozitie posibilitatea de a personaliza acest accesoriu. In functie de persoana careia i-l oferiti, noi putem personaliza cu logo, nume sau mesaj. Folosim tehnici moderne de personalizare si utilaje de ultima generatie, pentru a ajunge la rezultatul dorit de clientii nostri.

Va asteptam cu o gama completa si impresionanta de port card femei, din piele naturala sau ecologica! La noi veti gasi preturi accesibile, pentru ca suntem direct producator. Pentru firme si companii, detinem stocuri mari. Livrare in toata tara!