Program de lucru:

  • Luni – Vineri 09:00 – 17:00

Mama, prietena, colega, ruda, angajata sau partenera de afaceri? Oricum ar fi, o puteti surprinde cu un port card dama de calitate, produs in Romania, de la UNIKA. Producem port card dama din piele naturala sau ecologica, in culori vibrante sau pastelate, elegante, cu un design modern si potrivit pentru tinutele office, dar si pentru cele casual. In procesul de productie pentru port card dama folosim exclusiv materiale de calitate, pentru ca voi sau cei carora le daruiti un astfel de accesoriu sa se bucure de un accesoriu rezistent in timp.

Ce aducem in plus acestor produse? Posibilitatea de a le personaliza. In functie de persoana careia ii oferiti port card dama, noi propunem variante de personalizare. Cu logo, pentru partenere de afaceri, cu nume sau mesaj pentru persoanele apropiate voua. Oricum ar fi, noi folosim tehnici moderne de personalizare si utilaje de ultima generatie. Totul pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte!

Pe langa toate acestea, punem la bataie preturi de producator! De asemenea, avem stocuri mari de port card dama pentru firme si companii si livram in toata tara! Inca mai stati pe ganduri? Punem totul in favoarea voastra!