Produse din piele, create si fabricate in Romania!

In urma unei intalniri de afaceri, ce lasi in urma ta? Cum va putea cel cu care te-ai intalnit sa te contacteze ulterior? Raspunsul este evident: cartea de vizita. Dar dupa acest raspuns, se mai naste inca o intrebare: cum pot fi pastrate in cele mai bune conditii cartile de vizita? Cu ajutorul unui port card carti vizita de la UNIKA. Si cum UNIKA inseamna intotdeauna calitate, acest port card carti vizita este realizat exclusiv din materiale bune care sa asigure rezistenta in timp a produsului, dar si un aspect placut.

Din piele naturala sau ecologica, in diferite variante de culori, pentru femei, barbati sau chiar unisex, noi producem port card carti de vizita pentru toate gusturile, putand satisface chiar si cele mai exigente cerinte. De asemenea, va oferim posibilitatea de a personaliza port card carti vizita cu logo-ul companiei dumneavoastra sau cu orice alt element doriti. Daca alegeti sa va personalizati port card carti vizita, chiar ca veti fi unic!

Va asteptam cu mai multe modele de port card carti vizita! Voi alegeti, comandati, iar noi producem, personalizam si livram in toata tara! Punem la bataie preturi de producator!