Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Cartile de vizita sunt cea mai buna solutie atunci cand doriti sa luati legatura cu cineva intr-un mod rapid. Acestea contin toate informatiile de care aveti nevoie precum numele unei firme/companii, email-ul, numarul de telefon si nu numai. Fiind atat de utile, si aspectul pe care acestea il au trebuie sa fie unul placut. In acest sens, UNIKA este un ajutor de nadejde pentru voi.

Fiecaruia dintre voi i s-a intamplat, la un moment dat, sa arunce la intamplare o carte de vizita fie in geanta, fie pur si simplu in buzunar, desi stiati ca veti avea nevoie de ea candva. Acest lucru a dus la deteriorarea acestora, ceea ce inseamna ca si claritatea informatiilor a devenit mai putin vizibila. UNIKA va ajuta sa scapati de toate aceste neplaceri, venind in ajutorul vostru cu port card carti de vizita.

Producem port card carti de vizita din piele naturala sau ecologica, disponibil in mai multe variante de culori si texturi. Aceste port carduri nu numai ca dispun de o calitate superioara, sunt si compacte, placute atat la vedere cat si la atingere si sunt ideale pentru intalnirile dumneavoastra, fie ca vorbim despre afaceri sau activitatile de zi cu zi. Pentru a va convinge singuri, va invitam sa achizitionati modelul potrivit pentru gusturile voastre.