Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Aveti nevoie de un accesoriu unde sa va pastrati buletinul in siguranta, fara sa aveti grija ca il puteti pierde sau deteriora? Atunci puteti lua in calcul accesoriul numit port card buletin. Pe langa faptul ca este extrem de util, are si un aspect placut. UNIKA produce port card buletin pentru toate gusturile, intr-o multime de variante de culori, ca sa il puteti asorta usor cu tinuta sau celelalte accesorii, cum ar fi o agenda sau o geanta. Ce e si mai interesant la acest port card buletin este ca va puteti pastra si alte lucruri in el, cum ar fi cartile de vizita.

De asemenea, pentru a-l face cu adevarat unic, noi va oferim posibilitatea de a personaliza port card buletin asa cum doriti. Cu logo, nume, mesaj sau orice alt element vizual. Folosim tehnici moderne de personalizare si utilaje de ultima generatie pentru ca rezultatul sa fie cel dorit de voi. Astfel, fie ca il oferiti cadou unui partener de afaceri, unui prieten sau il achizitionati doar pentru voi, noi il putem personaliza.

Va asteptam cu o gama completa si impresionanta de port card buletin perfect pentru a-l asorta cu orice tinuta, fiind realizat cu stil si bun gust. Preturi de producator si livrare oriunde in tara!