Produse din piele, create si fabricate in Romania!


Politica de abonare la newsletter

www.unika.com.ro

Pentru a beneficia de avantajele pe care le implica abonarea la newsletter-ul nostru te invitam sa bifezi casuta aferenta acestei optiuni, disponibila in subsolul website-ului nostru www.unika.com.ro.

Furnizarea adresei de e-mail in scopul abonarii la newsletter, prin completarea formularului specific, reprezinta acordul tau cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal transmise in scopul primirii de comunicari comerciale, de marketing si informative din partea Unika, Operatorul trimitand astfel de comunicari numai persoanelor care au optat in acest sens si au completat in consecinta formularele dedicate abonarii.

Confirmarea abonarii se va realiza prin transmiterea unui e-mail in acest sens la adresa comunicata in cadrul formularului.

Abonarea la newsletter implica prelucrarea adresei de e-mail, precum si numele si prenumele, in mod indirect (in situatia unor adrese de e-mail de tipul nume.prenume@x.com), aceastea incadrandu-se in categoria datelor cu caracter personal.

In cazul in care adresa de e-mail este o adresa generala de contact a unei persoane juridice (de exemplu: denumire@office.ro/ office@denumire.ro), aceasta nu intra in categoria datelor cu caracter personal in lumina prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal (GDPR), insa dispozitiile privind posibilitatea dezabonarii de la newsletter raman aplicabile.  

Toate procesele de prelucrare a datelor efectuate in scopul transmiterii de informatii specifice activitatii de marketing a Operatorului respecta regulile descrise in Politica de Confidentialitate a Site-ului nostru.

Abonarea la newsletter poate fi realizata prin simpla completare a formularului specific, in concret prin introducerea adresei de e-mail, aceasta nefiind conditionata de plata unei taxe in acest sens. Primirea de mesaje comerciale si de marketing din partea Operatorului este gratuita. Continutul comunicarilor comerciale, de marketing si informative se va trimite pe adresa de e-mail furnizata in acest scop, cu conditia ca aceasta sa fie corect introdusa. Unika nu isi asuma nicio responsabilitate pentru corectitudinea informatiilor furnizate de catre utilizatori (spre exemplu, introducerea eronata a adresei de e-mail).

Newsletter-ul nostru poate contine informatii cu privire la:

  • cele mai recente campanii, oferte, promotii si reduceri;
  • activitatea recenta a Unika;
  • modificari si noutati privind diferite aspecte ale platformei web si ale ofertelor disponibile apartinand Unika;
  • recomandari de servicii sau produse;
  • lansarea unor produse noi;
  • alte informatii de natura comerciala si de marketing referitoare la activitatea, serviciile sau produsele oferite de Unika.

Abonatul are optiunea de a-si retrage consimtamantul pentru transmiterea de comunicari de marketing si de a se dezabona in orice moment de la newsletter. Acest lucru se realizeaza, din punct de vedere practic, prin transmiterea unei solicitari in acest sens prin accesarea rubricii Dezabonare, disponibila in subsolul paginii si introducerea adresei de e-mail pe care nu se mai doreste transmiterea comunicariolor comerciale si de marketing. Dezabonarea de la newletter se poate efectua si prin accesarea link-ului de dezabonare (Unsubscribe) din footer-ul fiecarui e-mail comercial transmis din partea Operatorului de date.

Ulterior dezabonarii te poti reabona oricand la newsletter-ul nostru, in mod gratuit.

Operatorul nu ofera utilizatorului nicio garantie asupra faptului ca serviciul de newsletter va functiona fara intreruperi sau fara erori si ca defectiunile vor fi remediate intr-o perioada de timp adecvata.

Unika nu poate fi tinuta responsabila pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului pe care il pune la dispozitie, contrar prezentei politici si a Termenilor si Conditiilor. Raspunderea folosirii serviciului de newsletter revine in totalitate utilizatorului.

Operatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul prezentei Politici, sens in care te invitam sa consulti in mod periodic acest document.