Oops. Se pare ca pagina pe care o cautati nu exista.

Organizarea si eficienta sunt doua atribute de care orice om de afaceri, si nu numai, are nevoie. Acestea sunt, de asemenea si inter-conectate, intrucat o organizare buna are drept rezultat o eficienta crescuta. Cu acestea in minte, am creat pentru dumneavoastra o gama de plannere datate.

Aceste produse reprezinta un ajutor de nadejde in mentinerea unui program planificat pana la ultimul minut. Uitati de gandul ca ati putea uita o intalnire importanta sau o sarcina pe care trebuie sa o duceti la bun sfarsit. Notati totul intr-un planner datat, iar acesta va retine informatiile vitale pentru dumneavoastra.

Coperta buretata sau flexibila din piele ecologica acoperita in diverse texturi si culori se potrivesc oricarui gust si oricarei personalitati. In plus, aspectul estetic impresionant a acestor plannere va uimi pe toti cei care vor indrazni sa intre in biroul dumneavoastra.

Aceste materiale sunt insa si rezistente si vor face fata uzului constant, deoarece cu siguranta veti deveni atat de atasat de plannerul dumneavoastra incat nu va veti putea abtine sa nu il consultati tot timpul.

Acest tip de agenda vine intr-un design elegant si simplu astfel incat poate fi purtat chiar si la intalniri importante de afaceri. Oferindu-va un aspect profesionist, un planner datat va fi un accesoriu admirat de partenerii dumneavoastra de afaceri, care va va aduce succesul in cariera. Va asteptam, asadar sa alegeti articolul ideal pentru un program organizat cu minutiozitate si stil.

Catalog
Promotionale