Personalizari nominale

made in romania
Descriere

Personalizarea nominala este un mod de a personaliza cadourile oferite partenerilor intr-un mod cat mai PERSONAL. Se poate realiza atat cu folio cat si cu timbru sec prin scrierea cu litere culese a unui nume sau text. Dimensiunea caracterului pe cale il avem in dotare este aleasa exact pentru a avea o personalizare discreta si cu maxim de efect.

Pentru a satisface nevoia clientilor de a personaliza cadourile oferite partenerilor intr-un mod cat mai PERSONAL. Am introdus inca de anul trecut aceasta metoda care permite scrierea cu litere culese a unui nume atat cu folio cat si cu timbru sec. Dimensiunea caracterului pe cale il avem in dotare este aleasa exact pentru a avea o personalizare discreta si cu maxim de efectAplicatii

Procedeul de imprimare nominala poate fi folosit atat la obiecte promotionale cum ar fi : agende, mape,organizere,notes-uri etc.

Costurile sunt de cele mai multe ori mai mici decat personalizarea cu laser, timpul de executie mai mic, iar calitatea nu suporta termen de comparatie.

Cod: Pn


Comanda
Descarca catalog


Recomandari pentru tine din categoria Personalizari:Ultimele produse vizitate
Personalizari nominale
Personalizari nominale