Oops. Se pare ca pagina pe care o cautati nu exista.

Una dintre metodele prin care va puteti distinge in multimea de profesionisti si persoane de cariera din domeniul in care activati este sa apelati la serviciile de personalizare agende. Aceasta tehnica va va ajuta sa imprimati numele dumneavoastra si datele companiei pe accesoriile utilizate zilnic, ceea ce va oferi o imagine puternica, a unei persoane serioase, increzatoare.

Compania noastra va pune la dispozitie aceste servicii de personalizare agende si poate crea obiecte unice din simple produse de birotica. Astfel, putem utiliza diverse tehnici, precum cea a timbrului sec, care obtine imprimarea unui logo la cald, prin apasare, tehnica folio, care utilizeaza caldura pentru a lipi folia de materialul agendei si care preseaza totodata materialul in acea zona, obtinandu-se astfel diferenta de nivel sau tehnica emboss, pentru obtinerea unui efect de relief pe obiectele dumneavoastra.

Bineinteles daca doriti sa achizitionati o agenda sau orice alt produs care poate fi personalizat puteti in acelasi timp sa apelati la serviciile noastre de personalizare pentru a primi produsul gata imprimat cu logo-ul sau numele companiei dumneavoastra.

Catalog
Promotionale