Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Companiile si persoanele care pun pret pe calitate vor alege intotdeauna notesuri piele cand vine vorba de accesorii office. UNIKA este producator autohton de notesuri piele. Incepand de la culori pastelate sau vibrante si pana la cele neutre, pe toate le gasiti la noi. Folosim in procesul de productie exclusiv materiale de cea mai buna calitate, pentru a garanta rezistenta lor in timp. Pe langa faptul ca trebuie sa fie util, un notes trebuie sa aiba si un aspect placut. Ne ocupam indeaproape si de acest detaliu intotdeauna.

Daca va doriti un accesoriu unic, trebuie sa stiti ca noi personalizam notesuri piele cu logo, nume, mesaj sau orice alt element vizual. Tehnicile pe care le folosim adesea pentru a personaliza notesuri piele sunt: emboss, timbru sec, print UV, folio, broderie. Pentru companiile care au nevoie de notesuri pentru toti angajatii, UNIKA detine stocuri mari. Asa ca, nu trebuie sa va faceti griji.

De asemena, livram notesuri piele in toata tara! Dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostri pentru a le satisface dorintele si nevoile, astfel ca transportul nu este niciodata un obstacol pentru noi.