Produse din piele, create si fabricate in Romania!

De cate ori va ganditi la achizitionarea unui accesoriu de calitate, dar care sa aiba si un aspect placut, ar trebui sa luati in calcul notesuri piele naturala. Noi producem notesuri piele naturala pentru toate gusturile. Cu design modern, vintage sau super elegant, pe toate le gasiti in colectia de notesuri marca UNIKA. Folosim in procesul de productie utilaje de ultima generatie si materiale de calitate superioara. Dumneavoastra trebuie doar sa descoperiti colectia noastra, sa alegeti modelul preferat si sa ne contactati.

La cerere, putem personaliza notesuri piele naturala. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare pot fi: timbru sec, print UV, folio, broderie sau emboss. Putem personaliza notesul dumneavoastra cu logo-ul companiei, nume, mesaj sau element vizual. Cerintele si preferintele clientilor nostri sunt foarte importante, asa ca suntem atenti la fiecare detaliu pentru a le satisface pe deplin.

Va asteptam cu o colectie impresionanta de notesuri piele naturala, UNIKA putand satisface chiar si cele mai exigente cerinte!