Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Te gandesti sa ai un accesoriu in care sa notezi toate gandurile, ideile, informatiile? Noi iti propunem notesuri personalizate, realizate cu multa pasiune si atentie la detalii. Producem o gama variata de notesuri personalizate, de la cele din piele naturala, ecologica si pana la cele din piele regenerata. Punem pret intotdeauna pe calitatea produselor pe care le oferim si de aceea folosim exclusiv materiale de calitate superioara in procesul de productie. Mai mult decat atat, pentru ca suntem direct producatori, avem preturi competitive.

Putem personaliza orice notes la cerere. Folosim utilaje de ultima generatie pentru personalizare, iar tehnicile cele mai intalnite sunt: emboss, folio, timbru sec, print UV, broderie. La UNIKA, orice dorinta ti se indeplineste! Fie ca e vorba de logo, mesaj, nume sau orice alt element vizual, putem satisface chiar si cele mai exigente cerinte. Tu trebuie doar sa alegi modelul si culoarea, iar noi iti oferim notesuri personalizate.

Pentru companiile si firmele care isi doresc notesuri personalizate pentru angajati sau parteneri de afaceri, UNIKA detine stocuri mari, astfel ca putem livra in toata tara orice comanda!