Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Persoanele care au gusturi rafinate vor alege intotdeauna notesuri lux in schimbul unor notesuri stridente sau realizate la intamplare. La UNIKA luxul inseamna bun gust, rafinament, eleganta si totodata simplitate. Suntem producator de notesuri lux, fiind cunoscuti pe piata de profil din Romania. Punem la dispozitia clientilor nostri o gama variata de notesuri lux, din piele naturala, ecologica sau regenerata, realizate exclusiv din materiale de calitate superioara cu ajutorul unor utilaje de ultima generatie.

La cerere, putem personaliza notesuri lux. Logo-ul companiei dumneavoastra, numele sau un mesaj inspirational s-ar putea regasi chiar pe coperta notesului. Tehnicile pe care le folosim in procesul de personalizare sunt: emboss, folio, timbru sec, print UV, broderie. Dumneavoastra alegeti modelul si culoarea, noi producem, personalizam si livram.

Daca nu va aflati in Bucuresti, nu este nicio problema! UNIKA livreaza produsele comandate in toata tara din dorinta de a fi cat mai aproape de clienti si de a satisface orice nevoie si cerinta.