Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Urmeaza sa aiba loc un eveniment important pentru compania dumneavoastra sau pur si simplu este ziua unei cunostinte si va doriti sa il surprindeti placut cu un cadou deosebit? Poate ca n-ar fi rau daca v-ati gandi la notesuri din piele ecologica. UNIKA produce o gama variata de notesuri din piele ecologica, in diverse modele si culori, pentru toate gusturile. Mai mult decat atat, aceste produse pot fi personalizate in functie de cerintele dumneavoastra: logo, nume, mesaj, materiale vizuale etc.

In procesul de productie notesuri din piele ecologica folosim exclusiv materiale de calitate, pentru ca produsele oferite sa fie rezistente in timp. Tehnicile pe care le folosim in procesul de personalizare se realizeaza cu ajutorul unor utilaje de ultima generatie: prin emboss, folio, print UV, timbru sec, broderie etc. Un accesoriu unic trebuie sa fie modern si sa fie personalizat!

Va asteptam cu o colectie impresionanta de notesuri din piele ecologica, UNIKA putand satisface chiar si cele mai exigente cerinte!