Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Oricine isi doreste un notes personalizat trebuie sa ne viziteze. De ce? Pentru ca producem o gama variata de notesuri, fiind producator autohton pe piata de profil din Romania. Fie ca e vorba de notesuri din piele naturala, ecologica sau piele regenerata, noi folosim materiale de cea mai buna calitate, ca sa garantam clientilor nostri rezistenta lor in timp. In plus, suntem la curent cu tendintele in ceea ce priveste notesurile, astfel ca realizam design-uri moderne pentru orice notes personalizat.

In procesul de personalizare folosim utilaje de ultima generatie, tehnicile principale prin care personalizam notesuri fiind: folio, emboss, print UV, broderie sau timbru sec. Indiferent ca va doriti personalizare cu logo-ul companiei dumneavoastra, cu nume sau cu mesaj, noi putem personaliza raportandu-ne intotdeauna la cerintele si preferintele clientilor nostri.

Atentie! Livram in toata tara! Pentru ca ne dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostri si sa raspundem tuturor cerintelor si comenzilor, asiguram transport pentru toata tara.