Notes Colored


Notes cu coperta tare din piele ecologica, colt rotund coperta si bloc.Format: 16x22 cm, hartie speciala satinata, 80 gr/mp. Interior: design special si pentru colorat. Are 112 pagini cu liniaturi, punctuații diverse sau in coltul din dreapta un desen din contur. Suport de pix. Culori disponibile: gri antracit, maro. Ambalare in cutie colectiva.
NB: O singura culoare neutra potrivita ca si personalizare oricarui brand – gri antracit usor sidefat (non color) se preteaza foarte elegant Timbru sec sau Folio dandu-i produsului finit o eleganta deosebita. Acest notes ramane ca si in colectia precedenta cu interiorul de tip “let’s play” - lasa mana sa deseneze, sa fie prelungirea creierului. Interior specific persoanelor creative din toate domeniile. Ex:cum sa fii creativ in finante?

Culori:
Cod: NColored
Descarca catalog
Personalizare:

Personalizam prin timbru sec

Imprimarea cu timbru sec reprezinta procedeul prin care se obtine imprimarea unui logo la cald, prin apasare. Acest tip de imprimare este indicat a se folosi pe suprafete deformabile, de regula materiale cu grosimi care permit vizualizarea efectului de « apasat », cum ar fi, de exemplu, coperti buretate.

Personalizam prin timbru sec
Personalizam prin folio

Personalizam prin folio

Personalizarea prin folio se realizeaza cu ajutorul unei matrite care se incalzeste si prin presiune/caldura lipeste folia de material care se doreste imprimat si totodata si preseaza materialul in acea zona si se obtine astfel diferenta de nivel.

Personalizam prin broderie

Cele mai intelepte femei de pe meleagurile tarii romanesti au stapanit mestesugul coaserii si broderiei, duse la stadiul de perfectiune. Firele, itele, urzeala - reprezinta structura lumii, iar simbolurile cusute pe panza folosita in ritualuri, au puteri magice. Anul acesta incercam sa ne ajutam stramosii si ducem mai departe traditia prin broderia acestor simboluri pe produsele realizate in atelierele Unika.

Personalizam prin broderie
Personalizam prin print UV

Personalizam prin print UV

O mare parte din companiile care apeleaza la serviciile UNIKA, solicita imprimarea logo-ului in culorile concepute in manualul de identitate vizuala al brandului. Motivul acesta ne-a determinat sa va punem la dispozitie print-ul UV pe copertile realizate in atelier. Asadar, acum puteti personaliza produsele dumneavoastra si UV.

Personalizam prin emboss

Operatiunea de emboss se foloseste pentru obtinerea unui efect de relief pe diverse tipuri de harti si cartoane, dar si pe medii mai dure cum ar fi pielea. Se realizeaza cu ajutorul a doua matrite.

Personalizam prin emboss
Ce spun clientii UNIKA

Unika a creat de-a lungul activitatii sale parteneriate de care este mandra, le multumim dragilor clienti ca ne sunt si azi alaturi.

Magazine Unika

Agendele noastre pot fi comandate online din magazinul www.unikashop.ro

unika shop
agenda shop unika
newsletter unika

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi detalii si noutati despre produsele noastre

Date de contact

  • Prelungirea Ghencea, nr. 238, Sector 6, Bucuresti