Program de lucru:

  • Luni – Vineri 09:00 – 17:00

Atelierele UNIKA produc mape meniu intr-o gama diversificata de modele si culori. Va punem la dispozitie 5 game din care sa puteti alege ce este mai potrivit pentru restaurantul dumneavoastra: gama Basic, gama Classic, gama Leather, gama Lux si gama Wood. Pentru ca ne dorim ca produsele noastre sa fie intotdeauna durabile, folosim materiale calitative, precum pielea naturala sau ecologica.

Personalizarea este esentiala in crearea imaginii restaurantului sau cafenelei dumneavoastra. De aceea, noi personalizam mape meniu prin diferite modalitati, cum ar fi prin timbru sec, folio sau broderie. O mapa de meniu va capata nota personala odata cu imprimarea logoului restaurantului dumneavoastra si va surprinde clientii intr-un mod placut.

Daca doriti sa comandati mape meniu sau aveti nevoie de informatii suplimentare, conultantii nostri va stau la dispozitie cu toate detaliile de care aveti nevoie. Livram rapid in toata tara indiferent de locatie, iar la comenzile mai mari va putem acorda discounturi.