Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Prea multe documente, prea multe hartii si prea putin spatiu in geanta pe care o purtati mereu la intalniri? Solutia: mape arhivare documente. Producem o varietate, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca nu veti gasi modelul preferat. Folosim in procesul de productie exclusiv materiale de calitate superioara, pentru o rezistenta in timp a accesoriilor si pentru un aspect placut. In plus, puteti oferi mape arhivare documente drept cadou oamenilor dragi din viata voastra sau chiar celor cu care lucrati. Este un cadou util, dar totodata ingenios. Cu siguranta nu veti da gres!

Pentru ca la UNIKA producem accesorii unice, venim in intampinarea voastra cu posibilitatea de a personaliza mape arhivare documente. Cum? E simplu. Alegeti elementul cu care doriti sa personalizam mape arhivare documente, metoda de personalizare, iar noi va livram produsul dorit. Echipa noastra de profesionisti in personalizare lucreaza cu multa atentie la detalii!

O colectie completa si impresionanta de mape arhivare documente va asteapta la UNIKA! Avem preturi de producator, stocuri mari pentru companii si livram produse in toata tara!