Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Stim ca de documente nu aveti nevoie, ba chiar aveti destule, dar stim ca s-ar putea sa aveti nevoie de mapa pentru documente. Mai ales cand business-ul e prea mare si actele sunt prea multe sau cand intalnirile sunt dese si actele sunt indispensabile. Producem mapa pentru documente pentru toate gusturile, intr-o varietate de modele si culori, gata sa poata fi asortata cu outfit-urile voastre sau cu celelalte accesorii pe care le purtati. Ce alegeti? Piele naturala sau ecologica? Inchidere simpla sau cu fermoar? Orice alegere ati face, noi putem personaliza mapa pentru documente. V-am mai spus ca puteti iesi in evidenta si prin simplitate?

Cine nu ar remarca logo-ul imprimat pe o mapa pentru documente? Va spunem noi: oricine. Personalizam mapa pentru documente cu logo, nume, mesaj sau orice alt element vizual. Pentru a va oferi si de data aceasta calitate, folosim tehnici moderne de personalizare si utilaje de ultima generatie. E o idee buna ca sa va puneti propria imagine in valoare, dar totodata poate fi oferita si drept cadou. O gasiti in categoria de promotionale!

Dumneavoastra comandati, noi producem, personalizam si livram! Unde? In toata tara! Daca vreti sa beneficiati de preturi de producator si de stocuri mari, atunci UNIKA este locul potrivit!