Produse din piele, create si fabricate in Romania!

UNIKA realizeaza o gama de produse destinate domeniului Horeca, printre care si mapa meniu restaurant. Clientii nostri pot alege din cele 5 game pe care vi le punem la dispozitie: gama Basic elegante si longevive, gama Classic destinate restaurantelor ce au ales un stil clasic, gama Leather cu o textura si un miros inconfundabil, gama Lux care ofera o nota impozanta restaurantului dumneavoastra si gama Wood cu un aspect de lemn si o nota traditionala.

Datorita experientei acumulate in toti anii de activitate, noi folosim in procesul de productie piele naturala sau ecologica de cea mai buna calitate, cu o durabilitate impresionanta.

Pentru ca mapa meniu restaurant sa aiba impact asupra clientilor dumneavoastra, UNIKA personalizeaza produsele prin diferite modalitati, precum timbru sec, folio si broderie. Prin procedura de personalizare,veti putea da o nota unica mapei de meniu a restaurantului dumneavoastra.

Daca doriti sa comandati mapa meniu restaurant si aveti nevoie de informatii suplimentare, ne puteti contacta cu incredere. Consultantii nostri va stau la dispozitie. La noi, beneficiati de livrare in toata tara, iar la comenzile mari oferim discounturi.