Program de lucru:

  • Luni – Vineri 09:00 – 17:00

Cum ar trebui sa fie o mapa care sa se ridice la nivelul asteptarilor voastre? Sa aiba o anumita culoare? Sa aiba o anumita textura? Sa fie realizata dintr-un anumit material? Sa fie clasica sau moderna? Orice raspuns ai da, noi producem mapa documente pentru toate nevoile si gusturile. Din piele ecologica sau naturala, inchidere simpla sau cu fermoar, in mai multe variante de culori, la UNIKA puteti gasi mai multe modele de mape pentru documente, numai bune pentru afaceristi sau de oferit drept cadou corporate.

Personalizam mapa documente in functie de nevoile si preferintele voastre. Orice accesoriu este unic atunci cand este personalizat. Ca sa va surprindeti partenerii de afaceri, angajatii sau de ce nu, sefii, atunci mapa documente este perfecta. Folosim tehnici moderne de personalizare si utilaje de ultima generatie pentru ca rezultatul final sa fie cel visat. Logo, nume, mesaj sau orice alt element. Una dintre acestea se poate afla chiar pe mapa documente de la UNIKA!

Va aspteptam sa va alegeti mapa documente perfecta pentru activitatile si gusturile voastre! Preturi de producator, personalizare, stocuri mari si livrare oriunde in tara!