Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Cand aveti multe documente, e greu sa le gestionati pe toate. In antichitate, nu existau documentele si nici atatea griji pentru ele. Acum, ca ele exista, si inca de mult timp, au nevoie de un accesoriu pentru a fi "transportate" in siguranta. Acela se numeste mapa documente piele. De ce piele? Pentru ca este un material de calitate care ofera rezistenta in timp si un aspect placut. Noi producem mapa documente piele pentru toate gusturile, in mai multe variante de culori, ca sa va ajutam pe voi cu asortarea si cu inchidere cu fermoar sau simpla.

Pentru a aduce un plus de unicitate sau originalitate acestui accesoriu office, noi personalizam mapa documente piele. Puteti imprima pe mapa documente piele chiar identitatea companiei voastre, logo-ul, pentru a reprezenta firma voastra in adevaratul sens al cuvantului, din orice punct de vedere. Nu e exclusa nici varianta de a oferi cadou mapa documente piele partenerilor de afaceri sau chiar angajatilor la ocazii speciale.

Va asteptam cu mai multe modele de mapa documente piele, ca sa fim siguri ca o veti gasi pe cea preferata! Ce beneficii mai aveti la UNIKA? Preturi de producator, stocuri mari si livrare oriunde in Romania!